Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
140 Kr
Lokalitet
Stoholm Fritids- og Kulturcenter
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

AFLYST: Alle har et Mount Everest at bestige

30.09.20
Oplev professionel bjergatlet og sergent Rasmus Kraghs inspirerende og tankevækkende foredrag om at turde udleve sin drømme og nå sine mål

Den 23. maj 2019, plantede bjergatleten Rasmus Kragh Dannebrog på toppen af verden. 4 års dedikeret arbejde kulminerede den morgen, da Rasmus Kragh blev den første dansker nogensinde til at bestige verdens højeste bjerg – Mount Everest – uden brug af kunstig ilt. Efter 2 forsøg i 2017 og 2018 gjorde Rasmus en vigtig erkendelse, at uden kunstig ilt kan du ikke bestige verdens største tinde alene. Du må have et team i ryggen. Både hjemme i Danmark og på bjerget.

I foredraget tager Rasmus Kragh udgangspunkt i sine egne drømme, forberedelser, oplevelser på bjerget og sine dyrekøbte erfaringer, efter sine to mislykkedes forsøg på at bestige Mount Everest. På baggrund af dette vil han give dig inspiration og motivation til at bestige det bjerg, du selv har foran dig.

- ”Når du først har sat dig et stort mål, så kan det ofte være svært at finde ud af, hvordan du skal nå det. Men vejen til målet består af flere tusinde skridt, hvor du undervejs vil møde udfordringer. Koncentrer dig om det første, og lige pludselig har du løbet en hel maraton” – er et af budskaberne, når Rasmus Kragh gæster Stoholm Fritids- og Kulturcenter onsdag den 30. september kl. 19.

At sætte sig et mål, er altid en balancegang imellem at vælge noget til og noget fra, og i disse valg kan du let skuffe andre omkring dig. Men hvordan tackler du den ubehagelige følelse, det ofte er, at sætte sig selv i første række? Hvordan holder du motivationen oppe, selv når det hele sort ud? Og er det i alle tilfælde toppen af bjerget, der er målet? Det er nogle af de tanker Rasmus vil folde ud.

For Rasmus Kragh gælder det at lære at elske selve processen og at holde sig selv motiveret i det lange løb – også selvom du skulle snuble på vejen. At det handler om at kombinere sine styrker og acceptere sine svagheder.

En billet til aftenens foredrag koster 140 kr. og kan købes via billetter.bemaerkedage.dk eller på dit lokale bibliotek.

Bag foredraget står Stoholms Fritids- og kulturcenter, Ældre Sagen Fjends-Karup, Stoholms Menighedsråd, Sport På Tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, og Stoholm Bibliotek.

Arrangementet afvikles efter retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Bemærk at billetbestilling er nødvendig.

Materialer