Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
Fri entré
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For børn
For Børn

Trylleshow med Jesper Grønkjær

20.06.21
Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo.

45 hæsblæsende minutter, som kombinere trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – og en vaskeægte levende, hvid tryllekanin.

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre. Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Men over 200 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små. Børnene skiftevis er musestille af forundring og skriger af grin når Jesper optræder. Lattermusklerne bliver for alvor aktiveret hos både børn og voksne. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det REN MAGI.

Der er fri entré til arrangementet, men tilmelding nødvendig af hensyn til begrænset antal pladser.

For at benytte biblioteket skal du fremvise coronapas til bibliotekspersonalet med ét af disse krav:

  • Du er færdigvaccineret
  • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Vi skal passe godt på både dig og medarbejderne, så derfor følger vi myndighedernes anvisninger om god håndhygiejne, rengøring og at holde mindst 1 meters afstand. Du skal bære mundbind el. visir i biblioteksrummet.

Billetbooking åbner 24. maj