Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Fri entré
Lokale
Biografen
Målgruppe
For børn 2-5 år
For Børn

MiniBio

30.03.19
Lørdags MiniBio for børnefamilier

Bjerringbro Biograf og Bjerringbro Bibliotek inviterer igen småbørnsfamilier til MiniBio i Gudenåhuset. Det sker lørdag d. 30. marts kl. 11.00, hvor der vises 6 korte film fra Det Danske Filminstitut.

MiniBio er et populært tilbud fra Bjerringbro Biograf og Bjerringbro Bibliotek til de mindste børn og deres voksne. Tilbuddet, der nu har kørt på 4. sæson, er først og fremmest rettet mod dagpleje- og børnehavebørn den første tirsdag i måneden, men sæson-afslutningen markeres med en ekstra dag for familier med små børn.

Lørdag d. 30. marts kl. 11.00 har småbørnsfamilierne muligheden for at tage de mindste børn med i biografen til en hyggelig formiddag. Det er for børn i alderen 2-6 år og samtidig er det også muligt at gå på biblioteket før eller efter filmene og evt. få lavet lånerkort til børnene.

”Naboskabet i Gudenåhuset er en oplagt anledning til et samarbejde mellem biografen og biblioteket”, siger Dagny Vistisen fra Viborg Bibliotekerne og Corinna Breitzke fra biografen tilføjer: ”Der er ikke mange biograffilm for de allermindste, så det er dejligt, at vi på denne måde også kan tilgodese denne målgruppe”.
 

Lørdag d. 30. marts er der flg. 6 film på programmet:

Prik og Plet kikker på stjerner; Mops & Ollie; Mægtige maskiner, stribemaler; Rita og krokodille, skovturen; Astons gaver; Lili børster tænder
Varighed ialt ca. 40 min.


Filmene stilles til rådighed af Det Danske Filminstitut og er særligt udvalgt for de mindste børn. Det er biblioteket, der står for udvælgelse af film og tilmeldinger, mens biografens frivillige sørger for bestilling og fremvisning af filmene.
Sidste dag for dagpleje og børnehaver er tirsdag d. 2. april, hvor der allerede er tæt på fuldt hus. MiniBio starter ny sæson i september.

Gratis men husk tilmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til Bjerringbro Bibliotek på tlf. eller mail: 87873550 eller bjerringbrobib@viborg.dk.

For yderligere oplysninger kontakt Dagny Vistisen, Bjerringbro Bibliotek, 87873550, dav@viborg.dk