Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
0 Kr
Målgruppe
For børn 2-5 år
For Børn

MiniBio

10.11.18
Lørdags MiniBio for børnefamilier

Bjerringbro Biograf og Bjerringbro Bibliotek inviterer igen småbørnsfamilier i MiniBio i Gudenåhuset. Det sker lørdag d. 10. november kl. 11.00, hvor der vises 6 korte film fra Det Danske Filminstitut.

MiniBio er et tilbud fra Bjerringbro Biograf og Bjerringbro Bibliotek til de mindste børn og deres voksne. Tilbuddet er nu startet på 4. sæson og der er MiniBio for dagpleje- og børnehavebørn den første tirsdag i måneden til og med april.
Og som tidligere er der også i denne sæson to lørdag formiddage med film for de mindste. Her inviteres børnefamilier med børn i alderen 2-6 år til en hyggedag i biografen. Samtidig er det også muligt at gå på biblioteket før eller efter filmene og evt. få lavet lånerkort til børnene. Første lørdagsfilm er d. 10. november og igen lørdag d. 30. marts.
”Naboskabet i Gudenåhuset er en oplagt anledning til et samarbejde mellem biografen og biblioteket”, siger Dagny Vistisen fra Viborg Bibliotekerne og Corinna Breitzke fra biografen tilføjer: ”Der er ikke mange biograffilm for de allermindste, så det er dejligt, at vi på denne måde også kan tilgodese denne målgruppe”.
 

Lørdag d. 10. november er der flg. 6 film på programmet:

Edderkoppespind; Prik og Plet får skoldkopper; Drengen og fisken; Min oldefars historier, hulen; Den kæmpestore gulerod; Krokodille. Filmene varer i alt ca. 40 min.
Filmene stilles til rådighed af Det Danske Filminstitut og er særligt udvalgt for de mindste børn. Det er biblioteket, der står for udvælgelse af film og tilmeldinger, mens biografens frivillige sørger for bestilling og fremvisning af filmene.

Gratis men husk tilmelding
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til Bjerringbro Bibliotek på tlf. eller mail: 87873550 eller bjerringbrobib@viborg.dk.

For yderligere oplysninger kontakt Dagny Vistisen, Bjerringbro Bibliotek, 87873550, dav@viborg.dk