Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For alle
For Børn

Kom og eksperimenter med kroppen – for hele familien

13.02.18
Hvor god er din reaktionsevne? Er du hurtigere end din far? Hvor er din smertetærskel?

Slår dit hjerte ligeså hurtigt som en hajs? Hvorfor er dine øjne blå ? Test dig selv og gå på opdagelse i kroppen gennem Virtual Reality.

Biblioteket har indrettet et laboratorium, hvor du kan teste din krop, have det sjovt og ikke mindst blive meget klogere på dig selv!

Ingen tilmelding. Kig bare ind, men vigtigt - tag far og/eller mor med.

Arrangement er del af "Viden skaber os", hvor 66 biblioteker landet over sammen med Danmarks Radio sætter fokus på kroppen - og vi gør det ved at eksperimentere med kroppen i vinterferien.

”Viden skaber os – kroppen” er overskriften, når biblioteker i hele landet i samarbejde med DR undersøger kroppen indefra og ud med videnskabelige beskyttelsesbriller på. Der bydes bl.a. på interaktive aktiviteter, hvor hele familien opfordres til at eksperimentere, lave sammenligninger og tests af, hvordan ydre faktorer og livsstil kan påvirke menneskekroppen. Temaet bliver kort og godt en hyldest til vores krop.

Samarbejde med Danmarks Radio
Danmarks Radio hylder også videnskaben i hele 2018 og i foråret vises en tv-serie om menneskekroppens livsfaser i 4 afsnit. ”Viden skaber os” er et tværgående samarbejde mellem DR og en lang række af landets biblioteker. Bibliotekernes Temasamarbejde er koordineret af Aalborg Bibliotekerne og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.