Skriveværksted

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Fri entré
Lokale
Kvisten, Den røde villa v/p-pladsen
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Bøger & Litteratur

Skriveværksted for voksne

01.12.20
Skriveværkstedet melder klar til ny sæson

Går du rundt med en lille skribent i maven? Lyst til at levendegøre tanker og idéer? Eller lyst til at lege med sprogets muligheder og skabe en tekst. Så er Skriveværkstedet på Hovedbiblioteket i Viborg måske noget for dig?

I skriveværkstedet arbejder og leger vi med ord i fællesskab. Ideen med et skriveværksted er at skabe "frirum", hvor du kan komme og prøve kræfter med at skrive egne tekster. Og hvis du har mod på det, give og modtage feedback på teksterne. Vi øver os i fællesskab med at skabe egne tekster, og der stilles ikke krav til hvilke genrer, du vil arbejde med.

”Vores udgangspunkt er SKRIVELYSTEN” fortæller Anne-Lise Adamsen som står for Skriveværkstedet. ”Vores håb er, at dette frirum med dets åbenhed og fællesskab kan bidrage til at styrke skrivelysten hos voksne, og muligvis medvirke til at hengemte tekster kommer op fra deres skuffer”.

Skriveværkstedet holder til på Hovedbiblioteket i Viborg, Villaen ved P-pladsen.
Første mødegang bliver tirsdag den 8. september kl. 14.00 – 17.00. Holdet mødes derefter den første tirsdag i måneden frem til og med december.

Datoerne:
Tirsdag den 8. september
Tirsdag den 6. oktober
Tirsdag den 3. november
Tirsdag den 1. december

Der er fri entré til arrangementet, men tilmelding nødvendig af hensyn til begrænset antal pladser - medbring selv evt. forplejning.
 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne-Lise Adamsen på mail: annedam49@gmail.com 
Eller kontakte bibliotekar Anette Siem 87872649.