Om dette arrangement

Tid
19:00 - 19:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Online via Fredensborg Bibliotekernes Facebook
Arrangører
Hovedbiblioteket i Viborg, Glostrup, Allerød, Fredensborg, Gentofte, Lolland Bibliotekerne
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Bøger & Litteratur

Livestream fra Fredensborg Bibliotekerne: Torrey Peters - Forfatter til "Detransition, baby"

28.09.22
Se med, når Fredensborg Bibliotek interviewer den amerikanske forfatter Torrey Peters om hendes prisvindende debutroman "Detransition, baby".

Romanen følger 3 karakterer. Ames, der efter mange år som transkvinden, Amy, nu er "detransitioned" og identificerer sig som mand. Reese, der tidligere var kæreste med Amy, inden overgangen til Ames - og Katrina, der ved et uheld er blevet gravid med Ames. Og samtidig er hans chef. Forvirret? Don't be.
Det er nemlig en fantastisk velskrevet og aktuel roman, som giver et nuanceret og reflekteret indblik i den virkelighed, der følger med dét at være transkønnet og alt, hvad det indebærer fra kærlighed, familie, identitet til moderskab, sex og forhold. Den er et frisk pust på den litterære scene og en tiltrængt vigtig stemme ift. kønsdebat og seksualitet.
Sæt dig godt til rette, og følg med hjemme fra sofaen, når vi interviewer Torrey Peters direkte fra New York.


Du kan streame hjemmefra over Facebook eller gennem Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside www.fredensborgbibliotekerne.dk, og du kan stille spørgsmål i kommentarsporet på Facebook under interviewet.

Arrangementet er en del af streamingprojektet "Luk verden ind", som er et samarbejde mellem 5 folkebiblioteker - Glostrup, Allerød, Fredensborg, Gentofte, Lolland.
Projektet arbejder med at livestreame danske og udenlandske forfattere og derved skabe nye muligheder for arrangementer til bibliotekets brugere.
Like projektets Facebookside "Luk verden ind" for at følge med i livestreamingerne:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100085545339211
Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Tags

Materialer