Anne-Mette Sohn

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Fri entré
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For voksne
Bøger & Litteratur

AFLYST: Bogcafé

30.01.21
Kom til en hyggelig bogcafé på Skakbrættet, hvor Charlotte Hvorslev og Anette Koue anbefaler gode og spændende litteraturoplevelser.

Med som gæst er forfatter Anne-Mette Sohn Jensen, som i 2019 udgav sin første roman ’Jeg ser dig’. Lige nu arbejder hun på en ny, der handler om Ane, der er en ung sygeplejeelev i 1930´ernes Danmark.
 

Der er fri entré til arrangementet, men tilmelding nødvendig af hensyn til begrænset antal pladser.

 

Om Anne-Mette Sohn Jensen

Anne-Mette Sohn Jensen er lokal forfatter, som har udgivet sin første roman, Jeg ser dig, i december 2019. Forestil dig, at hele dit liv er planlagt fra vugge til grav. Allerede som 12 årig for du præsenteret dit fremtidige studie og arbejdsliv, hvem du skal giftes med, hvor du skal bo og hvor du skal begraves. Sådan er livet for hovedpersonen Josinda, som vokser op i et land med stramt styrede rammer. Men en dag sker der et uheld, og hemmeligheder afsløres, der får store konsekvenser. Ikke bare for Josinda. 

Anne-Mette arbejder desuden på en ny roman, Anes Kald, der handler om Ane, en ung sygeplejeelev omkring år 1930, der møder Christian og skal foretage et skæbnesvangert valg om sin fremtid. 

 

Tags